wzup?

Jag lever, och anledningen till att jag inte hunnit blogga är förståss att jag haft så förfärligt mycket för mig, att jag är en extremt upptagen tjej - det är vad ni tror! Men så är det inte i detta fall. Jag har inte gjort någonting på fleera år känns det som. Och idag kom jag på att jag inte haft på mig en bh på TVÅ dagar. Nej nej, dom har fått leva ett alldeles eget liv dom. För att få mig att låta mindre sunkig kan jag i vilket fall stolt meddela att jag duscha igår.

Igår stod det snöpulsning med liten hund på schemat, de rosa snabba skulle provas ännu en gång, och till min stora förvåning så fick jag skavsår igen. Stora köttsår som det bokstavligen forsade blod från. Typ, på ett ungefär.

Igårnatt gjorde jag dock något vettigt, jag städade mitt gråa rum. Plötsligt kunde man gå omkring som en helt vanligt människa, istället för att hoppa, zick-zacka och klättra i den tidigare så svårigenomträngliga kläddjungeln. Jajamensan, nu lyser solen igenom fönstret igen, strumporna under sängen är borta, kläderna är vikta, ukelelen(stavning på den grunkan?) är fastspikad på väggen.
 
Allt är i sin ordning. Detta är en världsensation, ett mirakel, det åttonde undersverket... Hemskt fantastiskt faktist. Jag tänkte ge er priviliegiumet att beskåda detta otroliga fenomen: Elins nystädade rum!


Dörrhantaget till the tidy room.


what what?! What's this?

Blänker bordet? Svar: ja.


And this is where the magic happens.
Bosse snarkar, och jag tittar på film.


Och vem är den här stiliga herren som binkar flirtigt med det ena ögat? Svar: bosse, min lover.


Vita kläder hänger på väggen för att efterlika spöken.


Kleeder på ett prydligt sätt för första gången på fleeera år.
Heeemskt fint. Dom andra garderoberna har jag dock inte gjort något åt.
Man behöver faktiskt inte om man inte vill, eller ids.


Och själv ser jag ful ut. Ungefär som en svamp som har sett sina bästa dagar. Risig och rutten. Men jag luktar inte äckligt , jag har faktiskt duschat. Snart ska jag ta tag i mitt liv, ta på mig en bh och möta världen utanför.

Tjenixen!



Kommentarer
Postat av: vem kan det vara?!

Du har städat jättefint!

2011-01-07 @ 20:45:34
Postat av: Lena

Äntligen! haha ta du på dig en BH så kanske det faktiskt någon annan än Bosse visar intresse för vart "the magic happens". Du borde putsa speglarna också - ett tips är att se på Rent hus: http://www.tv4.se/2.4365 -där kanske du får lite tips? OBELIX ÄR INTE EN RÅTTA! Han är en väldigt fin hund, om än han nu är lite billig eftersom han envisas med att tugga sönder allt... HEJ DÅ

2011-01-07 @ 22:52:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0